Burgemeester1

Bezoek burgemeester aan het Huysmuseum

Haar reactie in ons gastenboek:

,,Lieve allemaal, wat een warm ontvangst en wat een prachtig museum. Het is heel leerzaam om met jullie op te trekken. Mooi om in het museum oude voorwerpen en nieuwe kunst bij elkaar te zien. Laten we samen nooit vergeten dat ieder mens mag zijn wie hij of zij is. Hartelijke groet, Miranda de Vries, Burgemeester Etten-Leur”

Het was een fijne ontmoeting met de burgemeester en haar boodschap sluit mooi aan bij ons motto: ,,Ontmoetingen zijn de beste manier om vooroordelen te overwinnen”.

Deze zaterdag en zondag (8 en 9 september) zijn wij gratis te bezoeken tussen 11:00 en 17:00 uur. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud, of kom voor het jubileumboek n.a.v. ons 5-jarig bestaan.
Zoals je wellicht hebt vernomen in de media, zullen wij voor het einde van 2018 onze huidige locatie verlaten. Wij hopen je graag te ontmoeten.

Het Huysmuseumteam