Jubileumboek: voorbeeldpagina 3

Een tipje van de sluier …

Hierbij enkele voorbeeldpagina’s om zo een eerste indruk te krijgen van ons jubileumboek, waar nog hard aan wordt gewerkt.

Het heeft een harde kaft en bestaat uit 104 pagina’s gedrukt in full colour. Van dit prachtige jubileumboek worden eenmalig 1.000 exemplaren gedrukt. De verkoopprijs bedraagt slechts € 10,- .

Het boek zal te koop zijn bij het Huysmuseum, vanaf de open monumentendagen in het weekend van 8 en 9 september. Het museum zal dan ook geopend zijn voor publiek, meer informatie hierover volgt!

Zoals eerder vermeld, staan in het jubileumboek alle hoogtepunten: een korte terugblik op het ontstaan van het museum. De ervaringsdeskundigen vertellen over hun rondleidingen en de mooiste projecten en tentoonstellingen komen voorbij. Hiernaast komt ook de geschiedenis van het markante Sint Antonius gebouw en zijn gebruikers door de jaren heen aan bod.