ets hart

Het hart van het Huysmuseum

Het Huysmuseum spreekt de taal van het hart!

Zoals vele culturele instellingen moet ook het Huysmuseum knokken om haar verhaal te kunnen blijven vertellen. Alle medewerkers van het museum doen dat met hart en ziel. Tijdens de rondleidingen worden de verhalen rechtstreeks vanuit het hart verteld. Maar ook de medewerkers die de administratie verzorgen, die het museum mooi en schoon houden en zij die zorgen dat we de juiste informatie vertellen doen dat met liefde en toewijding. Laatst vonden we een broche in de vorm van een hart. Deze broches werden vroeger aan de medewerkers van St. Antonius in Etten-Leur gegeven. Met als tekst: CARITAS PATIENS EST (St. Antonius Etten-Leur)

Iedereen die nu ook zo hard werkt voor het Huysmuseum verdient ook zo’n hart. Of in ieder geval een hart onder de riem, om door te gaan met het werk waar ze zo goed in zijn! Hartelijk, van harte bedankt!!!!

Er is 1 reactie op dit artikel

Plaats een nieuwe reactie