‘verHuysmuseum’

Het Huysmuseum verhuist; tijdelijk gesloten & laatste rondleiding!

Per heden zijn wij tijdelijk gesloten voor bezoekers in verband met onze verhuizing. Wij hebben namelijk een nieuw ‘Huys’ gevonden: we trekken in bij het Streekmuseum Etten+Leur.

Wij bieden nog wel een mogelijkheid tot een allerlaatste rondleiding (€ 5,- per persoon) op a.s. vrijdag 19 oktober, 14:00 – 16:00.  Aanmelding via: m.broekmans@ggzbreburg.nl , onder vermelding van:  naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Zoals eerder vermeld zouden wij voor het einde van 2018 onze huidige locatie verlaten, vanwege de ontwikkeling van het terrein Hooghuys. Alleen is deze overgang sneller dan verwacht.

Wij zijn dus even het ‘verHuysmuseum’ maar we zijn straks weer gewoon te bezoeken! Medio november volgt hierover meer informatie. Onze locatie mag dan veranderen, ons motto doet dat niet:

,,Ontmoetingen zijn de beste manier om vooroordelen te overwinnen”

Het Huysmuseumteam