20151118_102555_resized

Hooft in het Huysmuseum…..Bezoek kinderen basisschool

Na de vervelende situaties in de wereld zou ik eerst willen zeggen: “mensen blijf rustig en leef je leven. Wees wat aardiger voor elkaar, want daar moeten we toch mee beginnen”.

In het Huysmuseum is het een komen en gaan van bezoekers. Veel kinderen van de basisscholen zijn bij ons op bezoek geweest.
Ze hebben bij ons een speurtocht gehad en die gaat over Elsie, het meisje dat op 12-jarige leeftijd naar Stichting Antonius is gebracht.
Elsie was wel eens raar in haar hoofd. Dan hoorde ze vreemde stemmen en zag dingen die er niet waren. Dit noemt men een psychose. Er zijn verschillende dingen van Elsie in het museum, zoals haar koffer en kleertjes. Dus er is genoeg te zien van Elsie in het Huysmuseum.

Veel vragen werden er gesteld over het wel een wee van onze hoofdpersoon Elsie.
Alle kinderen zijn zeer onder de indruk als ze bij ons zijn geweest.
Ook wij zijn erg tevreden over de kinderen van de basisscholen en we hopen ze gauw nog eens terug te zien.

Graag tot de volgende keer.

Chauuuuuuuuuuuuu Mariet

20151118_102922_resized 20151118_103159_resized