Kadootjes “Spel aan huis” en de “VoorleesExpress”3

Kadootjes “Spel aan huis” en de “VoorleesExpress”

Op donderdagmiddag 12 april werden wij museummedewerkers verwacht in de bibliotheek van Etten-Leur. Wij hadden in opdracht van de projectleiders van “Spel aan huis” en de “VoorleesExpress” een 100tal kadootjes gemaakt, zie de foto.

Het startsein voor deze 2 projecten werd gegeven door wethouder Jean Pierre Schouw, hij deed dit d.m.v. het kadolint met onze pakketjes door te knippen. Wij werden door de projectleiders meerdere keren bedankt en verwend met bossen bloemen. De aanwezigen die een kadopakketje meekregen werden naar ons verwezen om uitleg te geven over de creaties.

Aan de pakketjes is door meerdere Huysmuseum medewerkers met veel aandacht en plezier gewerkt! Debbie, Paulien, Mariandel, Jose, Jos, Lieke en Attie bedankt.